Síkosítók

"Alap szabályként elmondható, hogy ha nem tudod milyen síkosító válassz, keresd a vízbázisú (vízben oldódó) síkosítókat. A víz alapú síkosítókra ugyan jellemző hogy hamarabb elvesztik a síkosító képességüket, de igazából majdnem minden fronton megállják a helyüket. Az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy szilikon szexjátékszerekkel együtt is használhatóak. Mivel vízben oldódnak, könnyű őket kimosni, nem hagynak foltot a ruhán, ágyneműn. Továbbá léteznek közöttük orvosi tisztaságú, allergénektől mentes termékek is, melyeket a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják.

A másik nagy család, a szilikonos síkosítóké. Ezek a termékek szilikon alapanyagúak, ezért “vastagabbak” mint a vizes síkosítók. Sokkal tovább tart a hatásuk, és mivel vízben nem oldódnak akár kádban, zuhany alatt is használhatóak. Egy nagyon fontos tulajdonságukkal is tisztában kell lenni: a szilikonos síkosító NEM használható szilikonból készült játékszerekhez! Tehát ha van szilikon vibrátorod, vagy dildód, mindenképpen kerüld a szilikonbázisú síkosítókat, mert tönkreteszik a játékszered anyagát!

A szilikonos síkosítókat leginkább anális szexhez ajánljuk, és olyan játékokhoz, ahol a hosszan tartó és bőséges síkosítás elengedhetetlen, mint például a “fisting” (más néven ökölszex játékok)

A síkosítók nem pusztán a sikamlós együttlétekben lehetnek segítségre, de léteznek stimuláló hatású készítmények is. Ezek hűsítő, melegítő, bizsergető hatásuknak köszönhetően teljesen új dimenzióba emelhetik az élményeket.

A hűsítő hatású síkosítók azon stimuláló síkosítók kategóriájába tartoznak, amelyek fő feladata a női öl érzékenységének növelése és az orgazmus elérésének felgyorsítása.

A melegítő hatású síkosítók olyan síkosítók, amelyeknek az elsődleges feladata nemcsak a nyálkahártya hidratálása a simább behatolás érdekében. Ugyan a hüvely környezetében biztosítják a szükséges nedvességet, de a móka csak ezután kezdődik. Sokkal érdekesebb a másodlagos hatásuk - az a képesség, hogy közösülés során hőt hoznak létre, ami a hüvelyt és a péniszt kissé érzékenyebbé teszi."

vibratorinfo.hu