Férfi maszturbátorok

Vibráció nélküli maszturbátorok

A férfi kényeztetők ezen csoportja a természetességre törekszik. Hasonlóan a realisztikus dildókhoz, a valósághű élményre törekednek. valósághű anyagok, valósághű megjelenés, és ami a legfontosabb valósághű érzés és élmény. Ezen művaginák belső struktúráját igyekeztek úgy kialakítani, hogy a legjobban hasonlítson az igazi puncihoz. A surlódás hatásra, a redőzete stimulálja a péniszt, így biztosítja a szeretkezés közbeni érzetet. FIGYELEM! A síkosító használata elengedhetetlen! 

Rendkívül rugalmas anyagból készülnek, így minden péniszhez képesek alkalmazkodni. Az egyszerűbb és olcsóbb verzióinál a punci szorítását, lüktetését mindenki a markába fogott kényeztető szorításával tudja szabályozni, de a komolyabb játékszerek a stimulálást vákuummal is segítik. Használat közben a vákuumnak köszönhetően a művagina szinte rácuppan a péniszre, még élvezetesebbé, élethűbbé téve a használatát.

Mega maszturbátorok

Aki nem elégszik meg egy marokba fogható műpuncival, választhatja a valós méretű női torzó masztrubátorokat. Valósághű popsival, cicivel, szűk puncival, és ánusszal. Ezekkel az eszközökkel még élethűbb élményeket lehet átélni, hiszen teljes egészében szimulálható a szeretkezés.

Egyszer használatos maszturbátorok

Az egyszer használatos vagy utazó művaginák bordázott, strukturált belső felületű szilikon játékszerek, amik egyszeri örömszerzésre lettek kifejlesztve. Ezek legismertebb gyártója a TENGA. A tenga egyszer használatos kényeztetői ezer forint körül vásárolhatóak meg. Ideális választás lehet utazáshoz.

Vibrációs, rezgő maszturbátorok

Ha az előző műpuncikat a dildókhoz hasonlítottuk, akkor ezek a kényeztetők pedig a női vibrátorok férfi megfelelői. A stimulálást segítik a játékszerbe beépített rezgő motorok vibrátorok. Az egyszerűbb verzióknál, egy apró vibrátor található a készülékben, így fokozva az élvezeteket. A komolyabb motoros vaginák nem csak egyszerűen vibrálnak, hanem szívó, masszírozó, hullámzó mozgással kényeztetnek.

Természetesen az élethű megjelenésen és élethű szorító masszírozó érzésen túl egyéb dolgok is szükségesek lehetnek a teljesen valósághű élvezetért. Ne feledkezzünk meg a punci nedves forróságáról! Most már ez sem jelenthet gondot. Ma már léteznek automatikus síkosító adagolóval rendelkező, sőt melegíthető művaginák is.

vibratorinfo.hu