Élethű vibrátorok - dongok, dildók

Realisztikus, élethű vibrátor

Egy speciális csoportja a vibrátoroknak. Igazából átmenetet képeznek a műpéniszek és a vibrátorok között. Valósághű megjelenéssel, formával, és vibrációs kényeztetéssel. Általában valódi péniszek másolatai. Élethű makkal, erezett felszínnel, egyes modellek bőrszerű, élethű anyagból. Magukban egyesítik a dildókés a vibrátorok előnyeit. Bevethetők egyszerű műpéniszként, imitálva a nemi aktust. A valósághű formájuk segítségével juttatva csúcsra a használójukat, de ha a vibrációt bekapcsoljuk, további élvezeteket élhetünk át velük. Mivel anyaguk puha, így a rezgéseket kevésbé vezetik.

előnye:
alkalmazható műpéniszként és vibrátorként, életszerű megjelenés, bőrszerű anyagok

kinek ajánljuk?
A realisztikus vibrátorokat azoknak ajánljuk, akik szeretik magukban érezni a férfi nemi szerv alakját, de több stimulációt szeretnének mint egy dildó esetében.

 

A dildó fallikus formájú erotikus játékszer, amit kifejezetten a nemi aktus, a behatolás szimulálására használnak. Élethű megjelenéssel, hangsúlyos makkal, erezett felszínnel. A műpéniszek a szexuális aktus imitálására szolgálnak. A dildókat azoknak ajánljuk, akik ahüvelyi orgazmus elérésére vágynak.

A dildókkal ellentétben a vibrátorok nem kizárólag a férfi nem szerv helyettesítését szolgálják. Itt a hangsúly a vibrációs stimuláción van. A vibrációnak köszönhetően változatosabban használhatóak mint egy műpénisz, többféle ingert váltanak ki, nagy élvezeteket és intenzívebb orgazmust nyújthatnak.

vibratorinfo.hu

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

"A dildó fallikus formájú erotikus játékszer, amit kifejezetten a nemi aktus, a behatolás szimulálására használnak. Élethű megjelenéssel, hangsúlyos makkal, erezett felszínnel. A műpéniszek a szexuális aktus imitálására szolgálnak. A dildókat azoknak ajánljuk, akik ahüvelyi orgazmus elérésére vágynak.

A dildókkal ellentétben a vibrátorok nem kizárólag a férfi nem szerv helyettesítését szolgálják. Itt a hangsúly a vibrációs stimuláción van. A vibrációnak köszönhetően változatosabban használhatóak mint egy műpénisz, többféle ingert váltanak ki, nagy élvezeteket és intenzívebb orgazmust nyújthatnak." vibratorinfo.hu