Csiklóizgatók

Párvibrátor

A párvibrátorok páros örömszerzők. Kis méretű, speciális kialakítású vibrátorok, melyek úgy lettek tervezve, hogy szeretkezés közben lehessen őket használni. Formájuk ”U” alakú. Úgy kell behelyezni, hogy az egyik ága a hüvelybe kerül, a másik rásimul a külső nemi szervre, és a csiklóra. Kis méretének köszönhetőn könnyedén közösülés közben is kényelmesen elfér, rezgésével izgatva mind a férfit, mind a hölgyet. Egyes verziójuk távirányítóval van ellátva a könny vezérlés érdekében, és léteznek rotáló mozgású párvibrátorok is.

előnyük:
páros örömszerzők, szeretkezés közben használható, G-pont stimuláció, csikló izgatás

kinek ajánljuk?
Természetesen pároknak ajánljuk, akik szeretnék a “hagyományos” együttléteket is fűszerezni egy kis extrával.

 

Csiklóizgató vibrátor

A csiklóizgató vibrátorok ugyan egy kicsit kilógnak a sorból, mégis megemlítenénk itt őket. Mint ahogy a nevük is mutatja, kifejezetten a csikló izgatására lettek kifejlesztve. Alakjuk nem hozza a megszokott vibrátor formát. Anatómiailag úgy vannak kialakítva, hogy minél egyszerűbben, kényelmesebben és élvezetesebben lássák el a feladatukat. Formájuk változatos, anyaguk általában puha, bársonyos, hogy minél kellemesebb legyen a használatuk.

Vibrációs csiklóizgatók

Más néven csiklóvibrátorok. Ezek a legismertebbek, és legelterjedtebbek. Ezeknél az eszközöknél, egy aprócska vibrációs motor izgatja a klitoriszt. Teljesen más élményt ad mint az ujjakkal történő maszturbáció, az apró rezgések sokkal gyorsabban képesek a csúcsra repíteni.

Levegőhullámos csiklóizgatók

A technológia lényege, hogy rezgések helyett (vagy egyes modelleknél a rezgések mellett) érintés nélkül, apró levegő hullámokkal stimulálják a csiklót, ami semmihez sem hasonlítható élményt, és egy másfajta orgazmust ígér a hölgyeknek.

vibratorinfo.hu

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: